CURA XL is specialist in het begeleiden van jongeren en (jong)volwassenen met een complexe meervoudige problematiek. Deze kenmerkt zich vaak door een dubbele diagnose van zowel een psychiatrische aandoening als een verstandelijke beperking. Meestal is er ook sprake van gedrags- of verslavingsproblemen. Wanneer cliënten een hulpvraag hebben, van welke aard dan ook, kunnen ze altijd bij ons aankloppen.

Iedereen is welkom bij CURA XL en we sturen niemand van het kastje naar de muur. We doen ons werk zonder moeilijke procedures en wachttijden, en stippelen samen met de cliënt de snelste weg naar een oplossing uit. We leveren onze ondersteuning op alle leefgebieden en steken graag onze handen uit de mouwen en houden van een praktische no-nonsens aanpakkers mentaliteit.

Past deze manier van werken ook bij jou? Lees dan verder!

De teams van CURA XL bestaan uit betrokken medewerkers die een ruime ervaring hebben in het uitvoeren van diverse diensten voor cliënten en organisaties binnen de zorg en welzijnssector. De werksfeer bij CURA XL is informeel en gezellig en er zijn mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling binnen het bedrijf. Iedereen in het team voelt zich betrokken bij de organisatie maar vooral bij de cliënten die we ondersteunen en begeleiden.

Als organisatie hebben wij een lokale aanpak met landelijke ambities. Passende zorg, binnen de regio en achter de voordeur. Door te werken met lokaal talent kunnen wij optimaal gebruikmaken van het natuurlijk aanwezige netwerk. Op deze manier kunnen mantelzorgers en netwerkpartners gemakkelijk samenwerken met onze medewerkers. Naast onze begeleiding en ondersteuning hebben we een divers aanbod aan kleinschalige wooninitiatieven. Voor elke fase binnen het begeleid wonen zijn er bijpassende woonvormen.

Om onze teams te versterken zijn we doorlopend opzoek naar ambitieuze mensen met een nuchtere instelling en met een realistische kijk op het bieden van zorg en ondersteuning aan onze specifieke doelgroep. We werken oplossingsgericht en binnen de trajecten werken onze medewerkers veel samen. Kennis van de lokale sociale kaart is hierin een pré. Je zult merken dat bij CURA XL geen één werkdag hetzelfde is: Het werk is zeer afwisselend en vraagt om flexibiliteit in combinatie met de juiste attitude en persoonlijkheid.

Stel je vraag
De gegevens verstuurd via dit formulier worden gestuurd naar een van onze medewerkers.
Er worden geen gegevens op deze server bewaard of gedeeld met derde partijen.