In sommige gevallen is het goed om een tijd niet meer thuis te wonen maar ook niet zelfstandig te wonen. Je hebt bijvoorbeeld steeds ruzie met je ouders of broertjes/zusjes. Of jouw ouders hebben zoveel problemen dat ze niet meer goed voor je kunnen zorgen. Als thuis wonen om welke reden ook even niet meer lukt, kun je een veilig thuis vinden bij CURA XL.

Je komt dan bij ons wonen en samen met jou gaan we aan jouw toekomst werken. Dit doe je samen met je persoonlijk begeleider. Je maakt met hem of haar een begeleidingsplan. Hierbij proberen we, indien wenselijk, zoveel mogelijk je netwerk te betrekken. Samen kijken we waar jij baat bij hebt. Zo leren we je hoe je goed voor jezelf zorgt, makkelijker contact legt met leeftijdsgenoten zonder dat het steeds op ruzie uitloopt en wat je kunt doen als iets niet lukt.

De zorg die we jou bieden is 7 dagen per week en 24 uur per dag. Er is altijd sprake van toezicht in onze 24 uurs woningen. We willen dat je straks weer op een goede manier een thuis hebt. De meeste woonlocaties van CURA XL richten zich op jongeren en (jong)volwassenen.

Bij CURA XL maken we wel onderscheid binnen een aantal locaties. Zo hebben we ook een locatie die met name voor volwassenen is waarbij het uitzicht op regulier deelnemen aan de samenleving minder speelt.

Stel je vraag
De gegevens verstuurd via dit formulier worden gestuurd naar een van onze medewerkers.
Er worden geen gegevens op deze server bewaard of gedeeld met derde partijen.