Missie

Waar wij als mens en organisatie voor staan is vanaf dag één steeds hetzelfde geweest. Onze kernwaarden hebben als basis gediend voor onze missie die vandaag de dag des te actueler is:

Het bieden van zorg- en dienstverlening die voor iedereen altijd toegankelijk is!

Visie

Op dit moment werken we in 89 gemeenten met veel passie en overtuiging dat het beter kan. We willen een organisatie zijn die iedereen zorg- en dienstverlening biedt zonder te wachten. Daarnaast wil CURA XL de beste zijn in het bieden van totale zorg voor haar specifieke doelgroep. Vanwege onze heldere missie en de passie die onze medewerkers dag in dag uit laten zien, is onze visie glashelder.

Portfolio: We willen een organisatie zijn die door goed te luisteren en door te vragen een dusdanig aanbod heeft óf ontwikkelt, dat aansluit bij de wensen van al onze klanten. Waarbij we de beste willen zijn in het bieden van totale zorg voor onze specifieke doelgroep.

Proces: We willen een lokale aanpak met landelijke ambities.

Partners: We willen optimaal samenwerken met onze ketenpartners om op elke vraag een passend aanbod te hebben, bij ons of in samenwerking met anderen. Waarbij we zowel bij onze cliënten als ketenpartners bekend staan als een betrouwbare, creatieve, snel handelende en doelgerichte organisatie.

People: We willen een prettige en veilige werkomgeving waar mensen worden geïnspireerd om het beste in zichzelf naar boven te halen.

Profit: We willen een organisatie zijn waar financieel gezonde groei en kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening en creatieve zorglossingen elkaar niet uit sluiten

Productivity: We willen een effectieve, professionele en flexibele organisatie zijn die snel op nieuwe ontwikkelingen kan inspelen.

Stel je vraag
De gegevens verstuurd via dit formulier worden gestuurd naar een van onze medewerkers.
Er worden geen gegevens op deze server bewaard of gedeeld met derde partijen.