Soms loop je helemaal vast op alles wat er in jouw leven gebeurt en is het goed om er eens helemaal tussenuit te gaan en echt in rust aan jezelf te werken. Hiervoor heeft CURA XL het Polen-traject. In Polen krijg je echt de kans om eerst keuzes voor je toekomst te maken buiten je thuissituatie om. De bedoeling is dat je vrij van alle onrust, relatieproblemen, problemen met je omgeving eens goed kan nadenken over jouw wensen. Doordat je in Polen verblijft, is er ook rust in de thuissituatie. Hierdoor kunnen de mensen thuis ook eens goed nadenken over wat nu de beste vervolgstappen zijn en welke rol zij daarbij willen spelen.

Bij afsluiting van het traject heb je doelen voor jezelf gesteld en hier een plan voor gemaakt. Een deel hiervan zal al in Polen zijn uitgevoerd, de rest wordt opgepakt bij terugkomst in Nederland. In het plan komt ook duidelijk te staan welke rol thuis nog gaat spelen en wat je wensen zijn ten aanzien van wonen, dagbesteding en begeleiding.

In Polen is er 24 uur per dag begeleiding. Je verblijft bij een Pools gezin, maar hebt een Nederlands sprekende begeleider daar.

Stel je vraag
De gegevens verstuurd via dit formulier worden gestuurd naar een van onze medewerkers.
Er worden geen gegevens op deze server bewaard of gedeeld met derde partijen.