CURA XL begeleidt, binnen de disciplines Ambulant en Begeleid Wonen in de regio Noord, kinderen, jongeren en (jong)volwassenen met complexe meervoudige problematiek, deze kenmerkt zich vaak door een dubbele diagnose met bijvoorbeeld psychiatrische problematiek en een licht verstandelijke beperking. Ook is er meestal sprake van gedrags- en/of verslavingsproblemen.

In het kader van “Ontdek de zorg” laten we je graag zien wat werken bij onze organisatie inhoudt. Op dinsdag 17 oktober organiseert CURA XL van 15.00 tot 17.00 uur een inloopmiddag op de kantoorlocatie aan de Zeewinde 15 in Groningen (bedrijventerrein het Witte Lam). Hier kun je kennis maken met onze ambulante dienstverlening en begeleid wonen voor al onze locaties in de provincies Groningen en Drenthe (Assen, Nooitgedacht, Beerta, Groningen, Delfzijl, Veendam).

Onder het genot van een hapje en drankje wordt er om 15.00 uur een presentatie gegeven over onze organisatie. Daarna is er alle ruimte om te speeddaten met onze medewerkers van Ambulant en Wonen om te kijken of er een klik en een mogelijke match is. Als dat het geval is zullen we je op een ander moment uitnodigen voor nadere kennismaking. Ook kun je je aanmelden voor een meeloopdag op een locatie.

WIJ WILLEN JE GRAAG ONTMOETEN!! Meld je aan voor onze inloopmiddag via ontdekdezorg@curaxl.nl o.v.v. naam, emailadres, telefoonnummer en naar welke discipline jouw belangstelling uitgaat (Begeleid Wonen jongeren en (jong)volwassenen, Wonen jeugd, Ambulante begeleiding).

Mocht je niet kunnen op 17 oktober, maar wil je wel graag meer weten over het werken in onze organisatie? Stuur dan ook een mail naar bovenstaand adres, we nemen z.s.m. contact met je op.

Meer informatie vind je op Ontdekdezorg (zorgpleinnoord.nl)

Klik voor de vacatures
Stel je vraag
De gegevens verstuurd via dit formulier worden gestuurd naar een van onze medewerkers.
Er worden geen gegevens op deze server bewaard of gedeeld met derde partijen.