CURA XL is een landelijke zorg- en dienstverlener met een lokale aanpak. Wij bieden zorg en ondersteuning aan mensen met complexe, meervoudige problematiek. Deze kenmerkt zich vaak door een dubbele diagnose met bijvoorbeeld psychiatrische problematiek en een licht verstandelijke beperking, vaak in combinatie met gedrags- en/of verslavingsproblemen. Onze zorg kenmerkt zich door een laagdrempelige en persoonlijke aanpak.

Wij begeleiden jongeren en (jong)volwassenen met complexe meervoudige problematiek binnen de disciplines Ambulant en Begeleid Wonen. In de regio Noord werken we op dit moment met een negental begeleid wonen locaties (in Assen, Nooitgedacht, Veendam en Groningen), waar gemiddeld tussen de 10 en 15 cliënten wonen.

Wij zoeken voor onze beschermd wonen locaties in de regio Noord

VAKANTIEKRACHTEN WOONBEGELEIDING

0 – 40 per week, op afroep of vaste uren

minimaal 4 weken beschikbaar in de periode mei t/m augustus

Wil jij je in de vakantieperiode inzetten om jongeren en (jong)volwassenen te ondersteunen bij de inrichting van het dagelijks leven om ze een fijne beschermde woonomgeving te kunnen bieden waar ze zich thuis voelen?

Ben jij die enthousiaste student Zorg en Welzijn of Sociaal Werk die graag in de vakantie aan de slag wil met onze specifieke multi-problem doelgroep? Sta je stevig in je schoenen en met beide benen op de grond? Lees dan snel verder want dan zoeken we jou!!

Kun jij je bijdrage leveren aan

 • het bevorderen van een goede leefsituatie en naleving van huisregels
 • knelpunten in de directe hulpverlening
 • het stimuleren en organiseren van en toezien op de uitvoering van huishoudelijke en/of (re)creatieve activiteiten
 • het verzorgen van een goede rapportage over de verrichte werkzaamheden ten behoeve van de cliënt en zijn omgeving

Breng jij het volgende mee?

 • minimaal propedeuse HBO of MBO niveau 3 Zorg en Welzijn/Sociaal werk
 • minimale beschikbaarheid van 4 weken in de maanden mei t/m augustus
 • sociale vaardigheden voor het (dagelijks) begeleiden van mensen met een specifieke problematiek en/of ontwikkelingsachterstand; het kunnen omgaan met fysiek geweld en verbale agressie van cliënten en het controlerend en corrigerend optreden hierbij
 • een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, nodig voor het verzorgen van rapportages
 • een stimulerende en motiverende houding met tact en inlevingsvermogen

Dan bieden wij jou

 • een tijdelijk contract als vakantiekracht
 • arbeidsvoorwaarden en salaris volgens de CAO Sociaal Werk. Inschaling afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring. Daarnaast ontvang je naar rato van de gewerkte periode vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,3%.

Het draaien van onregelmatige diensten hoort bij de functie. De diensten zijn wisselend. Ook het draaien van slaapdiensten hoort hierbij. Verder kan je op meerdere locaties in regio noord worden ingezet.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag is een vereiste.

Enthousiast geworden? Dan ontvangen we graag jouw motivatie en CV met foto via sollicitatie@curaxl.nl t.a.v. Rasha Salem o.v.v. Vakantiekracht Woonbegeleiding

Gedurende de sollicitatieprocedure wordt er zorgvuldig met de door jou verstrekte gegevens omgegaan (volgens de richtlijnen van de privacywetgeving AVG).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Stel je vraag
De gegevens verstuurd via dit formulier worden gestuurd naar een van onze medewerkers.
Er worden geen gegevens op deze server bewaard of gedeeld met derde partijen.